Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 -

Δουλέμπορος χτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητό τουΚατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο 25χρονος Πακιστανός οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και ακινητοποιήθηκε στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων
Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας από τους αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης που προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Λούρο Πρέβεζας, όταν ο δουλέμπορος που μετέφερε με αυτό επτά παράνομους μετανάστες έπεσε με ταχύτητα πάνω του!

Ο αστυνομικός πρόλαβε να πηδήσει μακριά κι έτσι το αυτοκίνητο που ερχόταν με ταχύτητα καταπάνω του τον τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο 25χρονος Πακιστανός οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και ακινητοποιήθηκε στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που έφτασαν αμέσως, συνέλαβαν τον οδηγό και τους επιβάτες, τρεις Σύρους και τέσσερις από το Μπανγκλαντές, οι οποίοι τον είχαν πληρώσει για να τους μεταφέρει από την περιοχή της Άρτας στην Πρέβεζα. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς παράνομων μεταναστών και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.