Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη (Σκληρές εικόνες)



Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας περιπτέρου στην οδό που έγινε το δυστύχημα.
 
Ένα ακόμη βίντεο από το τροχαίο ατύχημα στην Πέτρου Ράλλη που συγκλόνισε το πανελλήνιο, δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί, δείχνουν καρέ-καρέ τι συνέβη λίγα δευτερόλεπτα πριν το μακελειό, αλλά και τη στιγμή που το ζευγάρι περνούσε μπροστά από το περίπτερο και το αμάξι παρέσυρε την 30χρονη γυναίκα.

Εκείνη τη στιγμή ο σύζυγος της βρισκόταν δίπλα της και παρά το ότι λειτούργησαν γρήγορα τα αντανακλαστικά του, προσπάθησε να την τραβήξει από το χέρι για να μην τη χτυπήσει το αυτοκίνητο που ακολουθούσε τρελή πορεία.

Δεν πρόλαβε όμως.

Το αμάξι την παρέσυρε και ο άνδρας υπέστη σοκ βλέποντας τη γυναίκα του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Σε κατ΄οίκον περιορισμό ο Αλβανός οδηγός του μοιραίου Smart

Στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, απολογήθηκε ο 27χρονος Αλβανός που προκάλεσε το θάνατο τριών ανθρώπων με την κούρσα θανάτου στην Πέτρου Ραλλη στις 15 Οκτωβρίου.

Μετά την απολογία του προέκυψε διαφωνία μεταξύ του 4ου ανακριτή και εισαγγελέα, με τη μια πλευρά να ζητά την προφυλάκισή του, και την άλλη να προτείνει οτι πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 2 φορές το μήνα, και της αφαίρεσης διαβατηρίου.

Η διαφωνία θα λυθεί από το δικαστικό συμβούλιο, ενώ μέχρι τότε ο 27χρονος κατηγορούμενος θα μείνει σε κατ" οίκον περιορισμό.

Στην απολογία του ζητούσε συνεχώς συγγνώμη και υποστήριξε οτι δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το πόδι του από το γκάζι λόγω της ασθένειας του (επιληψία). Τέλος, είπε πως το λάθος του ήταν οτι έβγαλε δίπλωμα οδήγησης αν και γνώριζε το πρόβλημα υγείας του.