Σάββατο 01 Απριλίου 2023 -

Σήμερα η κατάθεση του Νίκου Κωνσταντόπουλου για τον "κουμπαρά"Σήμερα τελικά θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος.
Θα δώσει κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η εισαγγελία με αφορμή δημοσίευμα αλλά και καταγγελίες του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, αναφορικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές, ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Το προκαθορισμένο ραντεβού ήταν για χθες, ωστόσο η συνάντηση του πρώην Προέδρου του ΣΥΝ Νίκου Κωνσταντόπουλου με τον Εισαγγελέα, αναβλήθηκε, λόγω υποχρεώσεων που είχε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι ο  κ. Κωνσταντόπουλος καταθέτει ως ο πρώτος που είχε μιλήσει για «παροχές» σε βουλευτές προκειμένου να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε κάνει την εξής δήλωση: «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».