Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 -
Μερική συννεφιά

13 °C

Σήμερα, 27. Φεβρουαρίου 2020

Θανατηφόρες αράχνες μέσα σε μπανάνες στη ΒρετανίαΘανατηφόρες αράχνες εντόπισε οικογένεια μέσα σε μπανάνες, που αγόρασαν από Σούπερ Μάρκετ στη Μεγάλη Βρετανία.
Η οικογένεια αναγκάστηκε μάλιστα να εγκαταλείψει το σπίτι της, καθώς οι αράχνες που προέρχονται από τη Βραζιλία, περιπλανιόντουσαν μέσα σε αυτό.

Όπως αναφέρει η Consi Taylor αγόρασε τις μπανάνες από το Sainsbury. "Είδα κάτι άσπρο στο δέρμα μου. Νόμιζα ότι ήταν μούχλα ωστόσο παρατηρώντας προσεκτικά είδα κάτι να κινείται μέσα στη σακούλα"

Η 29χρονη δασκάλα επέστρεψε τις μπανάνες στο σούπερ μάρκετ. Στη συνέχεια αφού αποζημιώθηκε μετακόμισε σε ξενοδοχείο έως ότου ειδική ομάδα απολύμανσης καθαρίσει το σπίτι.

Ένας εκπρόσωπος της Sainsbury δήλωσε: " Λυπούμαστε πολύ και ζητούμε συγνώμη από την κυρία Taylor. Έχουμε αυστηρούς ελέγχους στα εισαγόμενα προϊόντα σε όλα τα στάδια - από την υλοτόμηση μέχρι τη μεταφορά - σπάνια μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο."

Ειδικοί αναφέρουν ότι "η σοβαρότητα των συμπτωμάτων από τα δαγκώματα των αραχνών εξαρτάται από το πόσο δηλητήριο έχει εγχυθεί. Τα συμπτώματα είναι πόνοι στο στήθος, πρήξιμο και φαγούρα στην περιοχή του δαγκώματος".