Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Νίκος αναστασιάδης



Παναγία Χρυσοαιματούσα: Έργα πνοής στον εμβληματικό ναό της Πάφου, την ανέγερση του οποίου είχε χρηματοδοτήσει η πριγκίπισσα της Τύρας, Ζήνα

Έργα πνοής υλοποιήθηκαν στο προαύλιο του ιστορικού ναού της Παναγίας Χρυσοαιματούσας στην Χλώρακα της Πάφου καθώς άλλαξε όψη ο περιβάλλοντας χώρος και η πλατεία που φιλοξενούνται ανδριάντες των ηρώων της Κύπρου.



Δοξολογία για τα 109 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης – ΡΕΠΟΡΤΑΖ/ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου  Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, Γρεβενών κ. Δαβίδ, Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίου.



Από 1 Ιουνίου επιτρέπεται ο εκκλησιασμός στην Κύπρο

Από 4 Μαΐου θα επιτρέπεται η ατομική προσευχή έως 10 άτομα – Από 1 Ιουνίου ο εκκλησιασμός με τη συμμετοχή πιστών
Διάγγελμα προς τον λαό απεύθυνε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με σκοπό να ενημερώσει για το πώς θα εφαρμοστεί η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.



«Σκληρή γλώσσα» Μητσοτάκη – Αναστασιάδη σε Άγκυρα για Κυπριακό και ΑΟΖ

Σε κοινό ανακοινωθέν, μετά τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, αναφέρεται πως στη συνάντηση ο κ. Αναστασιάδης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.



Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα στηρίξει την Κύπρο σε οποιαδήποτε κλιμάκωση των προκλήσεων

Κορυφαίο μέλημα και απόλυτη στρατηγική επιδίωξη της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας παραμένει ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο. Αυτό διαβεβαίωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη κατά τη συνάντησή τους σήμερα στη Λευκωσία.



Κύπρος: Το «ευχαριστώ» του Νίκου Αναστασιάδη στον Κυριάκο Μητσοτάκη! (ΦΩΤΟ)

Η Κύπρος είναι το πρώτο ταξίδι του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο εξωτερικό όπου και πραγματοποιεί συνομιλίες αυτή την στιγμή με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για τα τρέχοντα ζητήματα και εξελίξεις στη νοτιοαντολική Μεσόγειο και όχι μόνο.