Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

νεο συστημα



Μέχρι τον Οκτώβριο οι ανακοινώσεις για το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια

Έως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα έχει γίνει γνωστό το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι αλλαγές στις δύο τελευταίες τάξεις της Γ´ Λυκείου, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.



Γαβρόγλου: Νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια από το 2020

Άμεσα θα ανακοινωθεί το νέο σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια, δήλωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.



Ξεχάστε όσα ξέρατε για τις εξετάσεις στα διπλώματα οδήγησης

Στη μεταρρύθμιση της εκπαίδευσης και του συστήματος εξετάσεων για να αποκτήσει κανείς δίπλωμα οδήγησης θα προχωρήσει το υπουργείο Μεταφορών. Απόλυτος στόχος να καταπολεμηθεί η διαφθορά στον κλάδο. Δηλαδή το «λάδωμα», το οποίο είναι κοινό μυστικό πως πάει… σύννεφο!

 



Δημόσιο: Ποιοι έχουν προβάδισμα με το νέο σύστημα προαγωγών

Προωθημένη βαθμολογική ανέλιξη για κατόχους μεταπτυχιακών ή/και διδακτορικών τίτλων σπουδών συμπεριλαμβάνει το νέο σύστημα προαγωγών στο Δημόσιο.

Προτεραιότητα δίδεται επίσης και στους αποφοίτους της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ).



Survivor: Αύριο η πρώτη αποχώρηση με το νέο σύστημα - Τι έβγαλε η ψηφοφορία

Αναμενόμενα αποτελέσματα για κάποιους παίκτες, αλλά και εκπλήξεις έβγαλε η περίφημη 24ωρη ψηφοφορία στο Survivor, με βάση την οποία θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις παικτών, έως ότου προκύψει δηλαδή η τετράδα του ημιτελικού.



ΥΠ.Π.Ε.Θ: Προς νέο σύστημα διορισμού χιλιάδων εκπαιδευτικών χωρίς διαγωνισμό

Ψάχνουν τρόπο για να διορίσουν χιλιάδες εκπαιδευτικούς!