Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

νέα μέτρα



Ο Πρόεδρος Μακρόν ανακοινώνει νέα μέτρα κατά του σχολικού εκφοβισμού

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής κατά του σχολικού εκφοβισμού, όπως και μια αλλαγή στον νόμο, η οποία έχει στόχο να διευρυνθεί ο γονικός έλεγχος σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούν παιδιά.



Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους από σήμερα – Τι ισχύει για τους ναούς

Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα νέα μέτρα περιορισμού της πανδημίας που αφορούν τους ανεμβολίαστους πολίτες και τα οποία τίθενται σε ισχύ από σήμερα, Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021.



Καβάλα: «Καμπανάκι» από την αύξηση των κρουσμάτων, νέα μέτρα υπό τον φόβο του lockdown

Έκκληση προς όλους τους πολίτες να τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα υγεινής και προστασίας προκειμένου να αποφευχθεί ένα πιθανό τοπικό lock down σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, απηύθυνε ο νομίατρος Χρήστος Παπαδόπουλος, στη διάρκεια συνέντευξης Tύπου που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη.



Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τα ανήλικα προσφυγόπουλα

Παρεμβάσεις για τα προσφυγόπουλα επεξεργάστηκε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε στη Βουλή.



Οι συνταξιούχοι θα χάσουν επιπλέον 20 δισ. από τα νέα μέτρα της επόμενης διετίας

Επιπλέον 20 δισ.  ευρω θα χάσουν οι συνταξιούχοι με τα νέα μέτρα που έχουν ψηφιστεί για να ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2019 όπως είναι η μείωση κατά 18% στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, η κατάργηση των οικογενειακών παροχών στους συνταξιούχους, η μείωση του αφορολογήτου το 2020, το  «πάγωμα» των αυξήσεων στις συντάξεις μέχρι το 2022 καθώς και η κατ



Τσουνάμι νέων φόρων 1 δισ. ευρώ φέρνει το 2018. Τα νέα μέτρα

Ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε στη Βουλή δεν φέρνει νέα μέτρα αλλά ενεργοποιεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 πρόσθετα μέτρα που είναι ήδη ψηφισμένα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του νέου προϋπολογισμού το σύνολο των κρατικών εσόδων αναμένεται να διαμορφωθεί το 2018 στα 54,2 δισ. ευρώ από 52,1 δισ. που προβλέπεται ότι θα διαμορφωθούν φέτος.