Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Μπριζ



Μπριζ: Ένα μεσαιωνικό διαμάντι στο βορρά!

Το Μπριζ είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις του Βελγίου και ανάμεσα στις πιο όμορφες μικρές μεσαιωνικές πόλεις της Ευρώπης.

Συχνά αποκαλείται «Βενετία του Βορρά» λόγω των πολλών καναλιών, ενώ το ιστορικό της κέντρο είναι χαρακτηρισμένο Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO το 2000.



Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι στη μικρή πόλη της Φλάνδρας

Άμαξες με άλογα, πολύχρωμα φωτάκια σε κάθε γωνιά και μια πελώρια πίστα πατινάζ στήνουν ένα παραμυθένιο σκηνικό τα Χριστούγεννα.

Η βελγική πόλη Μπριζ με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα διατηρημένα κτίρια και τα πέτρινα γεφυράκια δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη, ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών.



Παραμυθένιες εικόνες στη Βενετία του Βορρά

Βγαλμένη σαν από μεσαιωνικό παραμύθι η Μπριζ είναι μια μικρή πόλη του βορείου Βελγίου.

Με γραφικά κανάλια, παραμυθένιες λίμνες, ιστορικά πλακόστρωτα και τεράστια ποικιλία από μπύρες και σοκολάτες, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους ταξιδιώτες.



Μπριζ: Η πρωτεύουσα των παραμυθιών!

Κανάλια και λίμνες φιλοξενούν παρελάσεις κατάλευκων κύκνων. Τα πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια μοιάζουν να βγήκαν κατευθείαν από ιπποτική νουβέλα.



Η αποστολή... πρόκρισης του Παναθηναϊκού με την Μπριζ

Με τις γνωστές απουσίες θα ταξιδέψει στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30 ΟΤΕ Sport1) με την Μπριζ, στο πλαίσιο της γ' προκριματικής φάσης του Champions League, όπου οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 2-1 της Λεωφόρου.