Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Μους χαλβά με ταχίνι



Η συνταγή της ημέρας: Μους χαλβά με ταχίνι

Μεγάλη βδομάδα πλέον και τι καλύτερο από ένα νηστίσιμο χαλβά με ταχίνι ! Οι σπουδαστές ζαχαροπλαστικής τέχνης του Εκπαιδευτικού Ομίλου Παστέρ και ο pastry chef Αθανασιάδης Αθανάσιος θα σας εκπλήξουν με την τόση ανάλαφρη και γεμάτη γεύση της μους, μία μους η οποία φυσικά μπορείτε να την φτιάξετε όλο το χρόνο και αν την καταψύξετε να καταναλωθεί ως ‘’παγωτό’’ !!!