Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

μωρα



Έλληνας φοιτητής κατάφερε να «μεταφράσει» το κλάμα του μωρού

Με μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να αναλύσει το κλάμα του μωρού και να το ερμηνεύσει με κατανοητό τρόπο για τους γονείς, ο Ιάσων Χατζηκώστας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2019 στην Κίνα.



Μία ΜΚΟ λυπάται που βοήθησε τον Κινέζο ερευνητή για τα γενετικά τροποποιημένα μωρά

Ο διευθυντής μιας κινέζικης ΜΚΟ που υποστηρίζει τους ασθενείς με AIDS δήλωσε σήμερα ότι «λυπάται» που βοήθησε τον επιστήμονα ο οποίος ισχυρίζεται ότι δημιούργησε τα πρώτα γενετικά τροποποιημένα μωρά.



Σε παύση οι έρευνες για τα… γενετικά τροποποιημένα μωρά

Ο Κινέζος ερευνητής, ο οποίος υποστηρίζει ότι έφερε στον κόσμο τα πρώτα γενετικά τροποποιημένα μωρά στην ιστορία, ανακοίνωσε σήμερα μια «παύση» στα πειράματά του, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε διεθνώς με τους ισχυρισμούς του.



Στον Άγιο Στυλιανό προσεύχονται οι μητέρες για τα μωρά τους

Θεωρείται ο προστάτης των βρεφών και των νηπίων. Στις εικόνες, οι αγιογράφοι τον απεικονίζουν να κρατά πάντοτε ένα νήπιο στην αγκαλιά του προστατεύοντας το. 

 

Παρότι ο ίδιος δεν είχε ποτέ οικογένεια θεωρείται ο Άγιος στον οποίο προσεύχονται οι μητέρες την υγεία των παιδιών τους.



Η τεχνητή νοημοσύνη βρίσκει την τέλεια μπέιμπι σίτερ για το μωρό σας

Ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης με την ονομασία Predictim βοηθά τους γονείς που ψάχνουν μπέιμπισίτερ εμπιστοσύνης, να βρουν το πρόσωπο με τις κατάλληλες προδιαγραφές, γλιτώνοντας τους από το να κάνουν οι ίδιοι το ψάξιμο και από τον κίνδυνο να τους εξαπατήσει η διαίσθησή τους.



Η υπόθεση με τα μωρά που γεννήθηκαν χωρίς χέρια συγκλονίζει τη Γαλλία

Έρευνα διεξάγεται σε όλη τη Γαλλία για την υπόθεση των βρεφών που γεννήθηκαν χωρίς χέρια-βραχίονα ή πήχη, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο δρ Φρανσουά Μπουρντιγιόν, γενικός διευθυντής της δημόσιας υπηρεσίας Υγείας της Γαλλίας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής «για όλη τη Γαλλία αναμένονται σε περίπου τρεις μήνες», απάντησε ο ίδιος σε ερώτηση που του έθεσε το RTL.