Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μονιμοποιηση



Έτοιμη η απόφαση για τη μονιμοποίηση των πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης

Έτοιμη η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη μονιμοποίηση των πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης, τυπική υλοποίηση της δέσμευσης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και τυπική ολοκλήρωση των επιτυχών διαπραγματεύσεων της αρμόδιας Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, με τους Θεσμούς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr.



Ετοιμάζουν μονιμοποίηση 50.000 υπαλλήλων του Δημοσίου - Ποιους αφορά

Τη μονιμοποίηση έως και 50.000 συμβασιούχων στο Δημόσιο που σήμερα απασχολούνται με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, προωθεί η κυβέρνηση.

 



Μετακλητοί υπάλληλοι στη Βουλή έγιναν αορίστου χρόνου μετά από απόφαση Βούτση!

Υπάλληλοι που εργάζονταν ως μετακλητοί στη Βουλή έγιναν αορίστου χρόνου με απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.



Προαναγγελία για χιλιάδες μονιμοποιήσεις στο Δημόσιο - Ποιους αφορά

Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανοίξει το αμέσως επόμενο διάστημα το ζήτημα της ομηρίας χιλιάδων συμβασιούχων, που ενώ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και ουσιαστικά παρέχουν εργασία αορίστου χρόνου, αναγκάζονται να εργάζονται με πολλές ταχύτητες.



Βερναρδάκης: Θα μονιμοποιήσουμε 10.000 συμβασιούχους

Ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Χριστόφορος Βερναρδάκης σε συνέντευξή του προαναγγέλει πως τόσο προσωρινή όσο και μόνιμη λύση για τους συμβασιούχους καθαριότητας αλλά και παιδικών σταθμών, κοινωνικών δομών, σίτισης, φύλαξης κλπ των ΟΤΑ.



Δημόσιο: Μονιμοποιούν χιλιάδες συμβασιούχους. Τα τρία βήματα

Εως την ερχόμενη Δευτέρα 5/9 θα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών μέσω του οποίου η κυβέρνηση προσπαθεί εδώ και τρεις μήνες να «κλείσει το μάτι» στους χιλιάδες συμβασιούχους των δήμων οι οποίοι επιθυμούν μονιμοποίηση.