Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μητρόπολη Βέροιας



Πάνδημη η Λιτανεία στην Μάνα του Ποντιακού Ελληνισμού, στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο

Πανηγυρικά και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάστηκε η Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά του Βερμίου, όπου φυλάσσεται το Θαυματουργό Ιερό Εικόνισμα της Κυράς του Πόντου, της Προσφυγομάνας Παναγιάς, της Παναγίας της Σουμελιώτισας.



Βεροίας: «Οι Άγιοι σπεύδουν να μας θεραπεύσουν με τη χάρη του Θεού»

Χθες το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε και κήρυξε τον θείο λόγο, όπως κάθε Τρίτη απόγευμα, στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.



Ιερά λιτανεία του Λειψάνου του Πολιούχου στη Βέροια

Κατά το διήμερο 16 και 17 Ιανουαρίου η Βέροια εόρτασε με λαμπρότητα, τηρουμένων των προβλεπόμενων υγιεινομικών μέτρων, τον πολιούχο και προστάτη της πόλεως Όσιο Αντώνιο τον Νέο.



Μητρόπολη Βέροιας, Ναούσης, Καμπανίας: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και οικονομική ενίσχυση στο Γηροκομείο της Νάουσας (φωτο)

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ιωακείμ και Άννης στο Γηροκομείο της Νάουσας.



Η Μητρόπολη Βέροιας και το Βατοπαίδι δίπλα στους πολύτεκνους

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σε  συνεργασία  με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας πραγματοποίησε εκδήλωση για την «Πολύτεκνη Οικογένεια», στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών Δήμου Βέροιας.