Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μηνών



Ραγίζει καρδιές: Πάνω σε βράχο το μήνυμα των γονιών για το 6 μηνών βρέφος (εικόνες)

«Ραγίζουν καρδιές» τα λόγια της μητέρας και του πατέρα του 6μηνου βρέφους που έχασε τη ζωή του στην πυρκαγιά της Δευτέρας.

Τραγική ειρωνεία, ο πατέρας του παιδιού είναι πυροσβέστης κι έσβηνε την φωτιά στην Πεντέλη όταν το παιδί του πέθαινε στην Αργυρή Ακτή, ενώ η μητέρα του παιδιού παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή σε δωμάτιο του Ευαγγελισμού.



Επιτέθηκαν σε μητέρα που αφήνει το 13 μηνών κοριτσάκι της αβοήθητο μέσα σε μια πισίνα

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στο Facebook, μια μητέρα ρίχνει το μωρό της σε μια πισίνα και δεν κάνει τίποτα για να το βοηθήσει, ενώ οι υπόλοιποι που είναι γύρω της έχουν πάθει πανικό. Όμως, υπάρχει ένας λόγος πίσω από την κίνηση αυτής της μητέρας και είναι απίστευτα συγκινητικός.



Χρουσαλά: Είναι πέντε μηνών έγκυος στο τρίτο της παιδί!

Φαίνεται πως θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος η οικογένεια του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή "Μάτσες Μούτσες",του Έψιλον, η πρώην παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η Μαριέττα και ο Λέων, δύο μήνες πριν έκλεισαν επτά χρόνια γάμου και γιόρτασαν την επέτειό τους στο Saint Tropez.



Πύργος Γκρένφελ: Ενα κοριτσάκι έξι μηνών βρέθηκε νεκρό στην αγκαλιά της μητέρας του

Η τραγωδία που σημειώθηκε στον Πύργο Γκρένφελ δεν έχει σταματήσει να απασχολεί τα διεθνή μέσα και νέες πληροφορίες βγαίνουν διαρκώς στη δημοσιότητα.