Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μινα αρναουτη



Παντελίδης: Εξώδικο από την οικογένειά του στη Μίνα Αρναούτη

Την απαγόρευση της αναφοράς του ονόματος του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, καθώς επίσης και στοιχείων από το τραγικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή απαίτησε η οικογένεια του τραγουδιστή μέσω του εξωδίκου που κοινοποιήθηκε προς το Νέο Κανάλι και την εκπομπή “Αποκαλύψεις” της Νέας Χρονοπούλου.



Ξανά στον Ευαγγελισμό η Μίνα Αρναούτη

Σε νέα χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η Μίνα Αρναούτη. Το κορίτσι βρέθηκε και πάλι στον Ευαγγελισμό, όπου είναι και οι γιατροί που την φρόντισαν μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, και υπεβλήθη σε νέα επέμβαση.



Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη: Του είπα, Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, λίγο καιρό μετά τη δικαστική απόφαση που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.

Η Μίνα Αρναούτη είπε για το βράδυ πριν από το δυστύχημα:



Η πρώτη συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη για το τροχαίο: Παντελή μην τρέχεις…

Η Μίνα Αρναούτη, 21 μήνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, δίνει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία». Μετά τη δικαστική απόφαση που βάζει την υπόθεση στο αρχείο, μιλά για όλους και για όλα.



Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη: Του είπα "Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι"

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία βρισκόταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο τζιπ τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος, μιλάει την Τετάρτη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ.

Μετά τη δικαστική απόφαση που βάζει την υπόθεση στο αρχείο, μιλά για όλους και για όλα. 

 

Πώς έγινε το μοιραίο δυστύχημα:



Αρναούτη: Δείχνει τα σημάδια που της άφησε το μοιραίο τροχαίο με τον Παντελίδη

Ενάμιση χρόνο μετά το θανατηφόρο τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη δείχνει περήφανα τα σημάδια που προκλήθηκαν από το μοιραίο τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στα social media: