Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μικρή Άννυ



Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τη μικρή Αννυ: Ο πατέρας της μόνος του τη δολοφόνησε

Πρωτοφανή χαρακτήρισε ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας την υπόθεση της δολοφονίας και του τεμαχισμού του σώματος της 4χρονης Άννυ, με βασικό κατηγορούμενο τον πατέρα της.



Υπόθεση Άννυ: Δεν αποκλείεται να ήταν ζωντανή όταν την τεμάχισε ο πατέρας της, λέει ο ιατροδικαστής

Μέσα από μαρτυρίες ειδικών το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών επιχείρησε την αποκωδικοποίηση των δειγμάτων που συγκέντρωσε το CSI της Αστυνομίας από το σπίτι - σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα όπου βρήκε μαρτυρικό θάνατο η 4χρονη Άννυ.



Σοκάρει η ομολογία του πατέρα της μικρής Άννυ: Δεν την δολοφόνησα, την τεμάχισα

Η δολοφονία της μικρής Άννυ είναι μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και δεν μπορεί να ξεχαστεί!

Οι φρικιαστικές σκηνές της άγριας δολοφονίας και του τεμαχισμού του πτώματος της 4χρονης που είχαν συνταράξει το πανελλήνιο τον Απρίλιο του 2015 αναβιώνουν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου εκδικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.



Πατέρας μικρής Αννυ: «Δεν μπορώ να μιλήσω, θα λιποθυμήσω και εγώ»

«Δεν θέλω να μιλήσω. Επειδή και εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω τι έχει γίνει και γιατί το έχω κάνει... Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί η σύζυγος μου δεν θα το αντέξει. Δεν θέλω να μιλήσω  Θα λιποθυμήσω και εγώ...»



Έδωσαν ηρωίνη στην μικρή Αννυ από το στόμα; Εισαγγελέας: «Σηκώνω τα χέρια ψηλά!»

Την εκδοχή για θάνατο της τετράχρονης Άννυς από παθολογικά αίτια κατέθεσε στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος κλήθηκε ως τεχνικός σύμβουλος του πατέρα του παιδιού.



Η γιαγιά της Άννυ κατηγορείται για λαθρεμπόριο!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωνε η μικρή Άννυ, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η μητέρα του Σάββα, κατηγορείται για λαθρεμπόριο έπειτα από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι όπου διέμενε με τον Πακιστανό σύντροφό της.