Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

μετασχηματιστες



Σε κίνδυνο η αγροτική παραγωγή σε Φθιώτιδα - Βοιωτία

Σπείρες, που λυμαίνονται την περιοχή, κλέβουν μαζικά τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η άρδευση των χωραφιών.



«Κυνηγοί» χαλκού ρημάζουν μετασχηματιστές της ΔΕΗ αλλά και νεκροταφεία

Τα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης κατηγορούνται ότι βεβήλωσαν δύο άνδρες, αναζητώντας μέταλλα, κατά προτίμηση χαλκό, τα οποία εκτιμάται ότι επρόκειτο να προωθήσουν σε μάντρες ή στη μαύρη αγορά.



Κρήτη: Ζημιά 100.000 ευρώ σε αντλιοστάσια και μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.

Ξεπερνά τα 100.000 ευρώ η ζημιά που προκάλεσαν στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. από τις 21 Δεκεμβρίου ως την προηγούμενη Τετάρτη, δυο Έλληνες “κυνηγοί” χαλκού που είχαν ρημάξει τους μετασχηματιστές, τα αντλιοστάσια, τους υποσταθμούς και τις κολώνες της Δ.Ε.Η. και τις γεωτρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης. 



Άργος: Ξήλωνε καλώδια από κτήματα και μετασχηματιστές

Σημαντικές ζημιές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τεσσάρων αγροκτημάτων και σε τουλάχιστον ένα μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. σε κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών, είχε προκαλέσει ένας «κυνηγός» χαλκού που συνελήφθη ενώ ξεκινούσε νέα «εξόρμηση» με κλεμμένο μοτοποδήλατο!



Εξαρθρώθηκε σπείρα που ρήμαξε 109 μετασχηματιστές προκαλώντας ζημιά ύψους 570.000 ευρώ

Στην Αθήνα συνελήφθησαν ο 25χρονος όπως επίσης άλλοι τρείς ομοεθνείς του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν είναι μέλη της σπείρας αλλα κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περι ναρκωτικών.



Αργολίδα: Ζημιά 170.000 ευρώ στη ΔΕΗ από πακιστανούς που ξήλωσαν 27 μετασχηματιστές

2 Πακιστανοί ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας Άργους ως μέλη της σπείρας που είχε λεηλατήσει τουλάχιστον 27 μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.