Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

μεσα μαζικης μεταφορας



Πώς θα κινηθούν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Ακινητοποιημένοι θα είναι αύριο, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, οι συρμοί του Μετρό (γραμμές 1,2,3 ) λόγω της συμμετοχής εργαζομένων στην 24ωρη απεργία, που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθηνών. Οι εργαζόμενοι στο Τραμ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τη λήξη της βάρδιας, και όχι σε 24ωρη απεργία, όπως αρχικά είχαν εξαγγείλει.



Τραπεζικές κάρτες αντί εισιτηρίων, έρχονται αλλαγές στα μέσα μεταφοράς

Το υπουργείο Μεταφορών φιλοδοξεί να βελτιώσει και παράλληλα να φέρει περισσότερα έσοδα, προχωρώντας σε ανασχεδιασμό των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας.



Πως θα κινηθούν σήμερα Μεγάλο Σάββατο λεωφορεία και τρόλεϊ

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στη συχνότητα των δρομολογίων στα λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω της εορτής του Πάσχα, οι οποίες θα ξεκινήσουν από σήμερα Μεγάλο Σάββατο και θα κρατήσουν μέχρι και την Πρωτομαγιά.



Αναστολή δρομολογίων τρένων λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας

Αναστολή δρομολογίων και καθυστερήσεις λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας καταγράφονται και στις σιδηροδρομικές μεταφορές της χώρας.



«Εντός του έτους ενισχύονται με προσωπικό τα μέσα μαζικής μεταφοράς»

«Στον τομέα των υποδομών πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα, όχι απλώς να ονοματίσουμε τα έργα που πρέπει να γίνουν, αλλά να δώσουμε πραγματική υπόσταση σε μία σειρά από θεσμικές τομές που έχουν γίνει, ώστε να μπουν στη ζωή μας και να δει ο πολίτης την διαφορετική λειτουργία και τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο γίνονται τα δημόσια έργα.



Προσοχή! Αλλάζουν οι τιμές στα εισιτήρια για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Νέες αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων...

 Ποια τα νέα δεδομένα

Μία νέα καινοτομία, μετά το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το κλείσιμο των μπαρών, την είσοδο στα λεωφορεία από την μπροστινή πόρτα, ετοιμάζει το υπουργείο Υποδομών σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ.