Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μεγαλα



6 tips για μεγαλύτερα μάτια

Τα μεγάλα μάτια είναι σίγουρα ένα από τα πλεονεκτήματα μίας γυναίκας. Τι γίνεται, όμως σε περίπτωση που δεν είμαστε από τις τυχερές; Με τις σωστές κινήσεις στο μακιγιάζ μας, μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παρακάτω θα βρεις 6 makeup tips για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα:



Mεγάλα χείλη με φυσικό τρόπο

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν σαρκώδη χείλη. Αν και εσύ θες να φαίνονται λίγο μεγαλύτερα ακολούθησε το παρακάτω κόλπο που θα σε βοηθήσει να τονίσεις τα χείλη σου, χωρίς να φαίνονται υπερβολικά.



Αυτά είναι τα 11 πιο μεγάλα ατυχήματα αεροπλάνων

Είναι σπάνιο φαινόμενο τα ατυχήματα των αεροπλάνων καθώς είναι με βάση στατιστικών το πιο ασφαλές μέσω μεταφοράς .

Δείτε σε αυτό το βίντεο τα 11 μεγαλύτερα ατυχήματα αεροπλάνων.

 

.



Αδέρφια στο εδώλιο για υπεξαίρεση μεγάλων ποσών από ΑΤΜ

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα εξεταστεί υπόθεση με κατηγορούμενους δύο αδελφούς, κατοίκους της Κω, ηλικίας 46 και 44 ετών, που έχουν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα, υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ, για υπεξαίρεση σημαντικών ποσών από μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) τραπεζών



Τα προεκλογικά, τα λόγια τα μεγάλα του Τραμπ!

Ο μεγιστάνας Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε σήμερα τα πρώτα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνησή του, εφόσον εκλεγεί στις 8 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος θα οδηγούσε στη δημιουργία 25 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας σε βάθος δεκαετίας.



Μεγάλα ονόματα στη λίστα Μπόργιανς

Πολύ μεγάλα ονόματα - μεταξύ των οποίων και πρώην τραπεζίτες που βρέθηκαν παλαιότερα και πρόσφατα στο στόχαστρο της δικαιοσύνης - περιλαμβάνονται στη νέα λίστα Μπόργιανς που παραδόθηκε στην Αθήνα πριν από μερικές ημέρες.