Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

Ξέσπασμα Μαυρίδη στο Nomads: Δεν τη συμπαθώ, δεν τη γουστάρω…



Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το συμβούλιο και την ψηφοφορία στο Nomads. Ο γνωστός tattoo artist αντέδρασε για τις ψήφους και το πώς τις δικαιολόγησαν ορισμένοι παίκτες.

«Δεν ψήφισαν αληθινά, δεν μπόρεσαν να πουν την αλήθεια γι’ ακόμα μία φορά. Ψήφισαν τρεις λαλούν... Δεν μπορούν ρε, θέλει σθένος και παντελόνια αυτό το πράγμα για να βγεις και να το πεις έτσι "δεν σε γουστάρω, σε ψηφίζω". Ποιος ρε μαλ@@α, ποιος; Άμα ήταν δεν θα ήταν σε πρωϊνάδικα και σε πίστες, αλλού θα ήταν», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Αποστολία Ζώη: «Τιμωρήθηκα πάρα πολύ. Είμαι τρομαγμένη από αυτή την εξέλιξη...

Η εμπλοκή της στο γνωστό θέμα με το ρύζι που έφαγε ο Γιώργος Κατσινόπουλος της γύρισε μπούμερανγκ. Η Αποστολία Ζώη εμφανίζεται εμφανώς καταβεβλημένη, κυρίως ψυχολογικά, τις τελευταίες ημέρες. Μιλώντας μπροστά στην κάμερα της παραγωγής η τραγουδίστρια είπε:

«Δεν έχω ιδέα τι έχει στο μυαλό του ο Γιώργος (Μαυρίδης). Το μόνο που ξέρω είναι ότι ειδικά την τελευταία εβδομάδα είναι πολύ αλλιώς απέναντί μου και δεν υπάρχει ούτε καν το τυπικό. Είναι πάρα πολύ άσχημο να γίνεται όλο αυτό απέναντί μου.

Δε νομίζω ότι το αξίζω αυτό που συμβαίνει. Με κούρασε αυτό το πράγμα την τελευταία εβδομάδα. Δέχτηκα πολύ μεγάλη πίεση και τιμωρήθηκα πάρα πολύ για μία παρεξήγηση. Είμαι τρομαγμένη από αυτή την εξέλιξη και δε θέλω να συμμετέχω πουθενά...».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαυρίδης δήλωσε ευθέως για την Αποστολία Ζώη: «Δεν την συμπαθώ, δεν τη γουστάρω, το έχω πει πάρα πολλές φορές...».