Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βίκυ Καγιά: «Πήγα μόνη μου να γεννήσω»



Η Βίκυ Καγιά σχεδόν πριν δυο μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.  Η παρουσιάστρια σταμάτησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μια ημέρα πριν πάει να γεννήσει.

Αν και η Βίκυ είχε προγραμματίσει τον τοκετό μια εβδομάδα αργότερα ο μικρός είχε άλλα σχέδια. «Παρασκευή βράδυ σταματήσαμε τα γυρίσματα, Σάββατο, έσπασαν τα νερά», είπε η επιχειρηματίας σε συνέντευξή της στο Πρωινό εξηγώντας πως για ακόμα μια φορά πήγε μόνη της στο μαιευτήριο.

«Όπως και με την Μπιάνκα έτσι και με τον Κάρολο, είχα προγραμματίσει εγώ διάφορα και σπάσαν τα νερά. Και πήγα πάλι μόνη μου στο μαιευτήριο, με την τσαντούλα μου, “πάλι μόνη σας κυρία Καγιά”, μου είπαν, “ε τι να κάνω, πάλι μόνη μου”», είπε αναφέροντας πως ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, ήταν για σκι με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, στην Αράχωβα.

«Η Μπιάνκα στην παιδικά χαρά με τη μαμά μου, ο Ηλίας στην Αράχωβα κι εγώ μόνη μου στο Ιασώ “γεια σας”», ανέφερε ξεσπώντας σε γέλια. «Ήρθαν μετά οι δικοί μου, ήμουν με τις βεντούζες και τους περίμενα», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο: