Σάββατο 28 Μαΐου 2022 -

Βασίλης Σίμος: «Μου τρύπησε ο πνεύμονας, κόντεψα να πεθάνω»Ο Βασίλης Σίμος, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο Survivor αλλά και σε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αμέσως μετά το ριάλιτι.

«Το Survivor δε με βοήθησε ιδιαίτερα. Από το συγκεκριμένο κανάλι πραγματικά δε μου δόθηκε τίποτα και το έχω και λίγο σαν παράπονο. Όταν είχα βγει, επειδή είχα αποχωρήσει στους δυο μήνες είχαν υπάρξει προτάσεις και από το παλιό κανάλι που είχα κάνει την εκπομπή αλλά δε με άφηναν από τον σταθμό και την παραγωγή να κάνω κάτι γιατί ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι. Μου έλεγαν κιόλας ότι θα κάνουμε πράγματα, θα κάνουμε δοκιμαστικό που δεν έκανα ποτέ», είπε και πρόσθεσε:

«Τον πρώτο μήνα έχασα 12 κιλά, συνολικά έχασα 15 κιλά. Μου έπεφταν τα ρούχα. Η μάνα μου έπαθε σοκ. Γενικά έκανα πολύ καιρό να συνέλθω και μετά έπαθα και ένα πρόβλημα που δεν ξέρω αν προήλθε από εκεί, μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω. Με πρόλαβαν στο τσακ. Έκανα δυο χειρουργεία. Αυτό ήρθε τέσσερις μήνες μετά το Survivor».