Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 -
Συννεφιά

16 °C

Σήμερα, 27. Μαΐου 2020

Βασιλική Μιλλούση: Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τηςΟ Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού σε μερικούς μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τος το πρώτο τους παιδί. Την χαρμόσυνη αυτή είδηση την ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η Βασιλική μέσα από το Instagram, ενώ μέσα από το κανάλι του Λευτέρη στο YouTube αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Η κοιλίτσα της Βασιλικής έχει φουσκώσει αρκετά και, ως λάτρης των social media, η γνωστή γυμνάστρια δεν σταματά να την δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τρυφερές αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ωστόσο, η μέλλουσα μανούλα έκανε ένα διαφορετικό story, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, αποκαλύπτοντας ότι ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με ναυτίες. «Δεν μπορώ άλλες ναυτίες… Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά, κάνοντας πολλές γυναίκες που έχουν το ίδιο σύμπτωμα να συμπάσχουν μαζί της.

Το σίγουρο είναι πώς η Βασιλική ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της.