Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Τζορτζ Κλούνεϊ: Δεν αντέχει άλλο τον γάμο του με την Αμάλ - «Δεν βλέπω τα παιδιά μου»



Το Χόλιγουντ εκτός από τη λάµψη και τα φώτα, δεν παύει να είναι µια µικρή κοινωνία µε έρωτες, καβγάδες, πάθη αλλά και αρκετούς χωρισµούς. Ηταν τέλος Σεπτεµβρίου του 2014, όταν όλα τα βλέµµατα του διεθνούς Τύπου ήταν στραµµένα στη Βενετία. Ο «αµετανόητος εργένης», Τζορτζ Κλούνεϊ, και η δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωµάτων, Αµάλ Αλαµουντίν, αντάλλαξαν γαµήλιους όρκους, φορώντας τις πλατινένιες βέρες τους, σε ένα βενετσιάνικο αναγεννησιακό palazzo µε φόντο το ηλιοβασίλεµα και τον «αφρό» της χολιγουντιανής αριστοκρατίας. «Είναι υπέροχο να είσαι παντρεµένος» είχε τονίσει αµέσως µετά τον γάµο ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που χόρεψε τον πρώτο χορό της επίσηµης κοινής ζωής του µε την Αµάλ µε το τραγούδι «Why Shouldn’t I» του Κόουλ Πόρτερ, ενώ έκοψαν µαζί µια ασυνήθιστη για γάµο τετράγωνη τούρτα.

Εξι χρόνια µετά φαίνεται πως γκρίζα σύννεφα σκεπάζουν τον γάµο του διάσηµου ζευγαριού, αφού µια δήλωση που έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στάθηκε η αφορµή για να κυκλοφορήσουν φήµες περί χωρισµού. Συγκεκριµένα, ο ηθοποιός εκµυστηρεύτηκε ότι έχει να δει τα δίδυµα παιδιά του εδώ και 200 ολόκληρες ηµέρες, δηµιουργώντας, έτσι, ερωτήµατα για τη σχέση που έχει µε τη µητέρα τους, Αµάλ Αλαµουντίν. Σύµφωνα µε ξένα δηµοσιεύµατα, µάλιστα, οι διαφορετικοί ρυθµοί και οι υποχρεώσεις του ζευγαριού καθιστούν αδύνατο ένα κοινό πρόγραµµα. Τα σενάρια περί χωρισµού ενισχύονται από το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε καιρό να κάνει κάποια κοινή εµφάνιση, όπως συνήθιζε.

«Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν µαζί από τον Αύγουστο. Η Αµάλ δεν παραβρέθηκε στο ετήσιο πάρτι του Τζορτζ για το Χάλογουιν στο Βέγκας, ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάµου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Αντζελες µε φίλους, ενώ εκείνη έµεινε στη Νέα Υόρκη µε τα παιδιά λόγω της ∆ιεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ» ανέφερε πηγή στο radaronline.com. Μάλιστα, σύµφωνα πάντα µε το ίδιο δηµοσίευµα, η «ακτιβίστρια µε µυαλό Rolls Royce», όπως χαϊδευτικά την αποκαλούν, φαίνεται να έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους στην Αγγλία και κατοικεί πλέον µε τα δίδυµα στο ειδυλλιακό νησί της Σαρδηνίας. Κανένας, ωστόσο, από τους δύο µέχρι στιγµής δεν έχει πάρει δηµόσια θέση για τα όσα γράφονται σχετικά µε την κρίση στον γάµο τους. Μάλιστα, η 41χρονη δικηγόρος έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στον «Guardian» µετά την κυκλοφορία των φηµών περί χωρισµού, αλλά µίλησε µε την επαγγελµατική της ιδιότητα και υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου των δηµοσιογράφων.