Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 -

Θοδωρής Αθερίδης: Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείςΈνα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί, όμως, δεν είναι μαζί μόνο στην ζωή αλλά και στο θέατρο, καθώς πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Το Ψέμα» στο Μικρό Παλλάς. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real Life και στον Βασίλη Μπουζιώτη, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκαλύπτει αν υπάρχει ανταγωνισμός με την Σμαράγδα αλλά απαντά και για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη:

Είστε ανταγωνιστικοί μεταξύ σας ή όχι;

Καθόλου και πουθενά. Ούτε στη δουλειά, ούτε στα παιχνίδια. Γελάμε πάρα πολύ, όμως.

Υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν την ίδια δουλειά και λειτουργούν πολύ ανταγωνιστικά, πάντως.

Ξέρω τι λες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα από το παρελθόν, και όχι μόνο, αλλά σε εμάς δεν συμβαίνει. Με το ζόρι να συμβεί;

Οι Θεατρικές Σκηνές σου «άρπαξαν» την ωραία Σμαράγδα για τον επόμενο χειμώνα.

Τη Σμαράγδα δεν μπορεί να μου την αρπάξει κανείς! Είχαμε σκεφτεί να μην δουλέψουμε πάλι μαζί για ένα διάστημα και, όταν της έγινε πρόταση να παίξει στις «Μάγισσες της Σμύρνης» που ετοιμάζει ο Σταμάτης Φασουλής βασισμένος στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μάρας Μεϊμαρίδη, ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να κάνουμε διαφορετικά πράγματα.

Σε χαλάει που σας… παντρεύουν και σας χωρίζουν;

Ποιον ενδιαφέρουν αληθινά αυτά, πες μου. Με χαλάνε πολλά πράγματα από αυτά που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, για να ασχοληθώ με μυθεύματα που «πουλάνε» κάποιοι. Με την Σμαράγδα είμαστε πολύ καλά και αυτό αρκεί για απάντηση.