Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 -
Μερική συννεφιά

12 °C

Σήμερα, 19. Μαρτίου 2019

Σύντροφος Χρήστου Σιμαρδάνη: "Δεν πρόλαβε να εκπληρώσει την επιθυμία του"Ιδιαίτερη θλίψη σκόρπισε ο πρόωρος χαμός του Χρήστου Σιμαρδάνη, όχι μόνο στους οικείους του αλλά και σε όλους εκείνους που τον ήξεραν μόνο από τη δουλειά του.

Ο σύντροφος του ηθοποιού και νοσηλευτής, Νίκος Κακαράς, αποκάλυψε στο Secret και στην Ανθή Βούλγαρη ποια ήταν η μεγάλη επιθυμία του ηθοποιού, την οποία δεν πρόλαβε να εκπληρώσει.

«Ο Χρήστος Σιμαρδάνης λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει το έργο της «Γαλιλαίας»», και συμπλήρωσε:

«Ο Χρήστος ήταν ένας ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Τον γνώριζα δεκαπέντε χρόνια. Κάποια στιγμή συζητούσαμε και του είπα πως θα δούλευα στη «Γαλιλαία» επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα πως πρόκειται για μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και ότι βοηθάει καρκινοπαθείς και ανθρώπους με σύνδρομο ALS. Μου είπε ότι τον ενδιέφερε να μάθει περισσότερα και κάποια στιγμή, όταν άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμοδίους για να δει πώς μπορεί να συνδράμει στο έργο τους».

Ο ίδιος, μάλιστα, εξομολογήθηκε φανερά συγκινημένος:

«Δυστυχώς, ο Χρήστος αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Μάλιστα, είχε δρομολογηθεί να νοσηλευτεί και στη μονάδα, όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Δεν πρόλαβε. Η οικογένεια του πήρε την πρωτοβουλία, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στη «Γαλιλαία». Έτσι, ίσως θα ήθελε και ο Χρήστος».