Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 -
Συννεφιά

19 °C

Σήμερα, 29. Νοεμβρίου 2021

Survivor: Ξεσπά η Βαλαβάνη κατά Αγόρου! «Είναι άσχημο! Το ζήσαμε κι εμείς πέρυσι…»Ο Νικόλας Αγόρου, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μετά από μία ήττα του κλώτσησε με δύναμη τη μπάλα μακριά. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μίλησε κατά του παίκτη των Μαχητών.

«Αυτό το σκηνικό με τη μπάλα… Ο Νικόλας έχασε δύο φορές και παρατήρησα ότι και τις δύο φορές κλώτσαγε τις μπάλες. Που σε προηγούμενα επεισόδια έχουμε δει να έχει κατηγορήσει την Κατερίνα Δαλάκα, που πέταγε τσουβαλάκια. Χθες ήταν μια πολύ κακή ημέρα για τον Νικόλα. Και είναι αυτός που βγαίνει και τα λέει. Να πεις ότι βγήκε κανένας άλλος συμπαίκτης του και κατηγορεί τους αντιπάλους, να πούμε ναι.

Αλλά είναι ο Νικόλας που βγαίνει και λέει “αυτό που πετάει η Κατερίνα, αυτό που κάνει η Κατερίνα” τους κατηγορεί. Και μετά πάει και κάνει το ίδιο πράγμα. Κάτι άλλο που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι εκεί, πίσω από τις κάμερες, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι όταν τελειώσει ο αγώνας σου τρέχουν για να στήσουν τις μπάλες, το εμπόδιο, τα σακιά, ότι είναι αυτό που έχει το αγώνισμα.

Δεν μπορείς εσύ να κλωτσάς μια μπάλα και να τρέχει ο άνθρωπος να σου μαζέψει τη μπάλα. Είναι άσχημο. Αυτός ο άνθρωπος που θα στήσει, που θα πάει να πάρει τη μπάλα που χρησιμοποίησες εσύ να την ξαναστήσει, την έχεις πετάξει 20-30 μέτρα πιο μακριά. Δεν είναι υποχρεωμένος να πάει να σου μαζεύει τις μπάλες. Το λέω αυτό γιατί εμείς το ζήσαμε πέρυσι. Αυτό είναι άσχημο», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη