Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

Survivor spoiler: Ανατροπή με Σπαλιάρα στον τελικό



Διαρροές δίνουν και παίρνουν για την παραμονή του Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor. Δείτε τις δηλώσεις που "ξέφυγαν" και τα υπονοούμενα για τον τελικό.

Βαλαβάνη, Αγγελόπουλος, Ιωαννίδης, Βασάλος και Σπαλιάρας μάχονται σήμερα στο Survivor για το δεύτερο κολιέ της ασυλίας. Το πρώτο το κατέκτησε χθες ο μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και έτσι εξαιρείται από την ψηφοφορία για αποχώρηση, αυτήν την εβδομάδα.

Οι έξι παίκτες από σήμερα το βράδυ θα μείνουν πέντε και η αγωνία κορυφώνεται αφού spoilers δίνουν και παίρνουν για την τύχη του Γιάννη Σπαλιάρα. Φήμες λένε ότι το γνωστό μοντέλο που είναι ιδιαίτερα συμπαθές στους τηλεθεατές του παιχνιδιού, θα παραμείνει στο Survivor.

Οι υποψίες του φανατικού κοινού του παιχνιδιού για την παραμονή του Σπαλιάρα, άρχισαν όταν η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" έκανε ένα… κατά λάθος spoiler για το Survivor. «Αφήνουμε τον Γιάννη και του ευχόμαστε κιόλας καλή επιτυχία, γιατί νομίζω ότι περνάει κιόλας στον τελικό του Survivor», είπε η παρουσιάστρια και όταν την ρώτησαν «στον τελικό;», εκείνης της ξέφυγε, το επιβεβαίωσε και ύστερα τράβαγε τα μαλλιά της για την αποκάλυψη.