Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Survivor All Star: Σενάρια επιστροφής Δαλάκα-Ασημίνας στο παιχνίδι



 Σήμερα (5/2) είναι μία κρίσιμη μέρα αποφάσεων για το τι πρόκειται να συμβεί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα καθώς ήδη έχει γίνει γνωστό ότι οι δύο κοπέλες πρόκειται να συναντηθούν με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να συζητήσουν κάποια πράγματα.

 Πιθανότερο δε, είναι σύμφωνα με το Open Weekend οι δύο πλευρές να συζητήσουν την πιθανότητα επιστροφής της Κατερίνας και της Ασημίνας στο παιχνίδι παρά την παράβασή τους.

Όπως μάλιστα ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής, εκείνο που δείχνει να έχει προβληματίσει την παραγωγή είναι το γεγονός ότι δεν αποδεικνύεται ότι κάποια από τις δύο χρησιμοποίησε το κινητό, ενώ σε ό,τι αφορά το τσιγάρο που φέρεται να κρατούσε η Κατερίνα Δαλάκα, δεν είναι συνθήκη που υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι λοιπόν και παίρνοντας ως δεδομένο το γεγονός ότι πρόκειται για δύο πολύ καλές παίκτριες, δεν αποκλείεται να ξαναδούμε Δαλάκα και Χατζηανδρέου μέσα στο παιχνίδι. Είναι άλλωστε πολύ ύποπτο το γεγονός ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στην Ελλάδα και δεν έχουν πάρει στα χέρια τους τα κινητά τους τηλέφωνα, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν σκέψεις από την παραγωγή για την επιστροφή τους στο παιχνίδι.