Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 -

Survivor All Star: Μονόδρομος η υποψηφιότητά του – Βγήκε στον τάκο και αυτοτρολαρίστηκεΑγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είχε το χθεσινοβραδινό (29/5) «μενού» του Survivor All Star.

Μπλε και κόκκινοι παίκτες αναμετρήθηκαν για άλλη μια φορά στα αγωνίσματα, με τους πρώτους να κερδίζουν την ασυλία στέλνοντας σε ψηφοφορία την κόκκινη ομάδα.

Πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα λοιπόν, αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες, θέλω να αποχωρήσω οικειοθελώς», τρόλαρε μέχρι και στην υποψηφιότητά του ο παίκτης στο άκουσμα της ανακοίνωσης.

Την ίδια στιγμή, ο Τάκης Καραγκούνιας εκτίει την ποινή του για την παράβαση των κανόνων και μια νέα κόντρα ήρθε στο προσκήνιο με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Ηλία Μπόγδανο.

Νωρίτερα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε σε κλάματα  μετά την χθεσινή ήττα της και λόγω της ψυχολογικής πίεσης που έχει συσσωρευτεί από την έναρξη του Survivor.

Από την άλλη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στράφηκε εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα που αποχώρησε, καθώς ανέφερε πως ο τελικός του παιχνιδιού είναι αντρική υπόθεση.

«Δεν έχω καταλάβει δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν οι γυναίκες για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και να μπορέσουν να κερδίσουν ένα Suvivor All Star; Νομίζω ότι όλες έχουμε δείξει πόσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε και δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες. Αν νομίζουν ότι τους έχουμε ανάγκη, κάνουν λάθος», είπε η Σταυρούλα.