Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Survivor All Star: Κέρδισε το αυτοκίνητο αλλά δεν έχει δίπλωμα – «Θα πονούσε η δεύτερη φορά»



Ιδιαίτερο ήταν το έπαθλο στο χθεσινό επεισόδιο (28/5) του Survivor All Star. Οι παίκτες των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για ένα αυτοκίνητο, το δεύτερο του ριάλιτι μετά από αυτό που είχε κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης, και τελικά νικήτρια αναδείχθηκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους παίκτες, ο Τάκης Καραγκούνιας θέλησε να κάνει σε υψηλούς τόνους μια έκκληση στους ανθρώπους της παραγωγής.

Ο 49χρονος μισθοφόρος που εκτίει ποινή για παραβίαση κανονισμών μετά την διαμάχη με τον Νίκο Μπάρτζη, είπε πως «επειδή δεν μπορώ να αγωνιστώ για το έπαθλο, θέλω να παίξω κανονικά! Θέλω να παίζω στους αγώνες, είμαι εδώ για να αγωνίζομαι! Θέλω να μπω να παίξω και ας μην το πάρω το αυτοκίνητο. Μπορεί να πάω τελικό; Όποιος θα πάει τελικό μαζί μου, λοιπόν, ας το πάρει. Εγώ θέλω να παίξω! Παρακαλώ πάρα πολύ τους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω! Δεν μπορώ να κάτσω στον πάγκο. Θέλω να παίξω! Και το αυτοκίνητο να μην το πάρω ποτέ, Γιώργο. Συγγνώμη, για το έπαθλό της Νέας Υόρκης λοιπόν δεν θα έπρεπε να παίξω γιατί, αν δεν έφερνα τις νίκες εκεί, θα είχανε πάει τα παιδιά στη Νέα Υόρκη».

Σημειώνεται ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί ούτε ο Σάκης Κατσούλης, καθώς είχε κερδίσει το πρώτο αυτοκίνητο.

Οι παίκτες μπήκαν με τέσσερις ζωές στο στίβο μάχης. Βασάλος και Ασημακόπουλος αποχώρησαν πρώτοι από τον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Σταυρούλα με τον Γιώργο Λιανό να της δίνει τα κλειδιά αλλά η ίδια να μην μπορεί να το οδηγήσει καθώς δεν έχει δίπλωμα.