Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 -
Μέτριο

14 °C

Σήμερα, 29. Μαρτίου 2020

Survivor 2: Πάρτι ένωσης για Διάσημους και Μαχητές! Οι νικητέςTo πάρτι της Ένωσης στο Survivor 2 είναι γεγονός. Μαχητές και Διάσημοι για πρώτη φορά όλοι μαζί βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, αφού πρώτα καλλωπίστηκαν και έβαλαν τα γιορτινά τους.

Τους υποδεχθηκαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός στον υπέροχο χώρο που είχε στηθεί, στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση!

«Πρέπει να σας πω κάτι. Αυτή είναι μια βραδιά ένωσης, όπως γνωρίζετε ήδη, όχι όμως μόνο για εσάς. Αφού, πλέον, θα ενωθώ κι εγώ με τον συμπαρουσιαστή μου. Που είσαι Γιώργο μου;», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιανός.

Μετά από μία χαλαρή κουβεντούλα και ένα κοκτέιλ κάθισαν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι. Έφαγαν, ήπιαν και στη συνέχεια πήραν τις θέσεις τους για το διαγωνισμό τραγουδιού.

Συνολικά 16 παίκτες τραγούδησαν, αλλά στον τελικό πέρασαν μόνο τρεις, και μάλιστα Διάσημοι!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο Στέλιος Κρητικός και η Εύη Σαλταφερίδου ήταν οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία.

Στη συνέχεια, οι τρεις τους πραγματοποίησαν πολύ ωραίες ερμηνείες, ωστόσο, είχαμε ανατροπή στο αποτέλεσμα. Ο Στέλιος Κρητικός και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είχαν μέσο όρο 10 και οι δύο… Οπότε ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως και οι δύο είναι νικητές και θα παρευρεθούν του χρόνου στο πάρτι της ένωσης των ομάδων του Survivor 3.

Όπως άλλωστε και ο Γιώργος Χρανιώτης με τον Μάριο-Πρίαμο Ιωαννίδη που ήταν οι περσινοί νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού και έτσι βρέθηκαν στο πάρτι της Ένωσης του Survivor 2 και τραγούδησαν και διασκέδασαν με τους υπόλοιπους παίκτες.

Μία νέα μέρα θα ξημερώσει αφού και οι 16 παίκτες θα βρίσκονται πια στην ίδια παραλία συνεχίζοντας όμως να κατεβαίνουν στον στίβο μάχης ως Μαχητές και Διάσημοι.