Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Survivor 2: Οι νέες ομάδες έφεραν και τους πρώτους διαξιφισμούς στο παιχνίδι!



Μετά την αναδιάρθρωση στην οποία προχώρησε η παραγωγή του Survivor 2 και την δημιουργία των νέων ομάδων, οι δύο ομάδες πλεόν αγωνίστηκαν και οι Μαχητές δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 10-3 των Διάσημων, στο πρώτο ματς!

Η ομάδα των Μαχητών κέρδισε ως έπαθλο για τη νίκη της τα κρεββάτια και τα μαξιλάρια, αλλά μια βόλτα με αερόστατο στην Πούντα Κάνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Διάσημοι αποτελούνται πλέον από τους Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά, Βιργινία Δικαιούλια, Μιχάλη Μουρούτσο, Γιάννη Τσίλη, Κωνσταντίνο Τσεπάνη και Χάρη Γιακουμάτο, ενώ τους Μαχητές απαρτίζουν οι Ηλίας Γκότσης, Νικόλας Αγόρου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Πάνος Θεοδώρου, Ντάρια Τουρόβνικ, Ροδάνθη Καπαρού και Εύη Σαλταφερίδου.

Φυσικά με την αλλαγή των ομάδων, ηρθαν και οι πρώτες γκρίνιες ...ενώ σήμερα έρχεται ένας αγώνας Ελλάδας - Ρουμανίας στο παιχνίδι.

Οι αντιδράσεις ανάμικτες αφού κάποιοι παίκτες το πήραν λίγο πιο βαριά όπως η Μελίνα που έκλαιγε ενώ κάποιοι άλλοι όπως ο Νάσος μάλλον θετικά.

Η κίνησης της παραγωγής του Survivor 2 να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των ομάδων έφερε και τους πρώτους διαξιφισμούς στο παιχνίδι.

Η αντίπαλη ομάδα βρέθηκε στο στόχαστρο των Χάρη Γιακουμάτου, Βιργινίας Δικαιούλια, Μελίνας Μεταξά και Κατερίνας Δαλάκα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο τελευταίες τα έχωσαν στον Νάσο Παπαργυρόπουλο για το γεγονός ότι πανηγύριζε.

Τόσο από πλευράς Μαχητών όσο και από πλευράς Διασήμων, γινόταν λόγος για υπερβολικούς πανηγυρισμούς από την αντίπαλη πλευρά, που δεν είχαν συνηθίσει πριν τις αλλαγές ομάδων.

Η Ντάρια, από την πλευρά της, τα έβαλε με την Μελίνα, που… μετακόμισε στους Διάσημους και τη χαρακτήρισε εριστική και είπε ότι δεν θα ήθελε καν να της μιλήσει.