Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Λαμπάτος – Απευθύνει έκκληση στον Σεφερλή να αποσυρθεί από το ποσό που του παρακρατά κάθε μήνα



Έκκληση στον Μάρκο Σεφερλή να αποσύρει το ποσό που του παρακρατά κάθε μήνα απηύθυνε μέσα από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο ισχίο του και νοσηλεύεται στο Λαϊκό.

Από εκεί, ο Γιώργος Λαμπάτος την Τρίτη (6/2) μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα»: «Θα επιστρέψω στο σπίτι μου, γιατί στο καινούργιο σπίτι, που μου έχει παραχωρηθεί από την οικογένεια Βασιλείου, είναι ακόμα άνθρωπος μέσα. Δεν έχει φύγει. Θα επιστρέψω για όσο χρειαστεί στο προηγούμενό μου σπίτι, στον Άγιο Παντελεήμονα, μέχρι να φύγει ο άλλος άνθρωπος, για να αναρρώσω μετά την εγχείριση που έκανα και να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά μετά τη δημοσιότητα -που ήταν πολύ σημαντική η στήριξή σας- έχει αλλάξει η ζωή μου και αυτό το υπογειάκι έχει γεμίσει με πράγματα και αγάπη, και περιμένω να ξεκινήσω μια νέα ζωή».

«Τα εισοδήματά μου είναι πενιχρά. Περιμένω ο Μάρκος να αποσύρει το ποσό που μου παρακρατά με δικαστική απόφαση κάθε μήνα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Είμαι διατεθειμένος να πάω να τον δω και να μιλήσουμε, γιατί δεν έχω μαζί του κάτι προσωπικό. Και σας είπα, αυτό που έκανα ήταν μια κραυγή αγωνίας εκ μέρους μου, (για) να τονίσω ότι… εδώ είμαι κι εγώ, υπάρχω, γιατί δε με χρησιμοποιούσαν πολύ στη δουλειά και τα καλύτερά μου χρόνια έφευγαν έτσι, χωρίς να εργάζομαι».

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας ότι στη θεατρική παράσταση «Ηλίας του 16ου» δεχόταν πραγματικό ξυλοδαρμό πάνω στη σκηνή.

Τότε ο Μάρκος Σεφερλής κινήθηκε νομικά εναντίον του και δικαιώθηκε για την υπόθεση, ενώ του επιδικάστηκε αποζημίωση 7.000 ευρώ αρχικά και επιπλέον 5.000, ποσά τα οποία κλήθηκε να του καταβάλει ο Γιώργος Λαμπάτος. Παράλληλα, το δικαστήριο αποφάσισε πως ο ηθοποιός θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, για κάθε αναφορά του ονόματός του.

Τι απαντά ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή παρενέβη στην εκπομπή του Alpha, τονίζοντας πως ο ηθοποιός δεν έχει λάβει κανένα χρηματικό πόσο: «Είναι κατασχεμένοι λογαριασμοί του κυρίου Λαμπάτου. Αυτό είναι γνωστό από το 2021. Οφείλει χρήματα στον κύριο Σεφερλή. Είναι 4 χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι κατασχεμένοι οι τραπεζικοί του λογαριασμοί σε 4 τράπεζες. Ο κύριος Σεφερλής δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ.

Όταν κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί το 2021, αν θυμάμαι καλά, δεν υπήρχε ούτε 1 ευρώ. Οι λογαριασμοί είναι δεσμευμένοι. Μπορεί να μπει 1 ευρώ τώρα και εμείς να το μάθουμε σε 2 χρόνια. Δεν γνωρίζω αν κάνει πίσω από τις διεκδικήσεις των 500 ευρώ. Το ποσό του Διονύσου από όσο ξέρω ήταν ποσό που ίσχυε για συγκεκριμένα διαστήματα, όταν παίζονταν οι ταινίες. Τα 500 ευρώ, δηλαδή, ήταν σε ετήσια βάση».