Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Σταμάτης Γαρδέλης: «Τον επηρέασε η ιστορία με το σπίτι» - Τι αποκαλύπτει στενή φίλη τουΣε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου.

Στον Alpha μίλησε η στενή φίλη του ηθοποιού, Γιούλη Ζήκου, για την κατάσταση της υγείας του.

 

«Μιλήσαμε τώρα μόλις… η κατάστασή του είναι… Αυτό που τον επηρέασε πάρα πολύ είναι αυτό με το σπίτι. Που το αγόρασε το οικόπεδο, που το έχτισε με τα ίδια του τα χέρια, στο Πόρτο Γερμενό. Έγιναν τέσσερα δικαστήρια γιατί η Πολεοδομία έβαζε πρόστιμα, γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν δασική η περιοχή, ενώ τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι», εξήγησε αρχικά η Γιούλη Ζήκου.

«Κέρδισε όλα τα δικαστήρια και τελικά, επειδή εκείνο είναι αυθαίρετο, του παίρνουν την πρώτη κατοικία στον Νέο Κόσμο. Αυτά τα πρόστιμα, από 40 χιλιάρικα που ήταν πέρυσι πήγαν 80 χιλιάδες. Γενικότερα μωρέ, ο Σταμάτης τον τελευταίο καιρό πιεζόταν πάρα πολύ. Έξω από το σύστημα, ένας τόσο καλός ηθοποιός και να μην έχει προτάσεις», συμπλήρωσε.

«Και το φοβερό είναι ότι τώρα έγραφε ένα θεατρικό έργο “Ο Τρόφιμος”, ένας άνθρωπος μέσα σε ένα ψυχιατρείο, και το έγραφε για εκείνον, για να το παίξει. Και με έχει σοκάρει και το γεγονός τώρα ότι ο Σταμάτης είναι πράγματι τρόφιμος μέσα σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα», αποκάλυψε για τον Σταμάτη Γαρδέλη.

 

 

 

Ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην Α Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί, καθώς παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις και όπως εξήγησε ο ίδιος, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς.

Η μητέρα του, Δώρα Γαρδέλη, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και είπε ότι ο γιος της κάνει κάποιες εξετάσεις και τις επόμενες ημέρες θα βγει από το ψυχιατρικό νοσοκομείο.