Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 -

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέα Μικρούτσικο: «Προφανώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»Τα σχόλια που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Κατερίνα Καινούργιου και την απάντηση που έδωσε η παρουσιάστρια, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου στην εκπομπή που παρουσιάζει «Ηappy Day».

Η παρουσιάστρια του Alpha εξέφρασε τη διαφωνία της με τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου λέγοντας: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ως πολύ έμπειρος παρουσιαστής και τηλεορασάνθρωπος, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλιά του. Τι εννοώ, είναι άλλη η κριτική που κάνουμε τετ-α-τετ και άλλος ο σχολιασμός που κάνεις στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που ξέρεις ότι θα αναπαραχθεί και κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ανθρώπου που σχολιάζεις, εν προκειμένω της Κατερίνας Καινούργιου.

Για μένα, το ότι ο Ανδρέας πιεζόταν, δεν έβρισκε το χώρο και τον χρόνο να πει αυτό που ήθελε, τον έβλεπα πολλές φορές από το καμαρίνι να νιώθει ότι τον διακόπτουν και δεν προλαβαίνει να πει αυτό που ήθελε, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος. Παίρνεις την τσάντα σου και λες, “παιδιά εγώ εδώ δεν είμαι χαρούμενος”. Ο τρόπος δηλαδή είναι να σχολιάσεις αρνητικά τον επικεφαλής της εκπομπής;».

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Τιμάς τη συνεργασία και τον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύτηκες, ακόμα και αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις και πέντε ταμπελίτσες που του έχεις προσάψει, δικαίως ή αδίκως. Εμένα, αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ, δεν είναι το να πεις “ο καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας”, πες αυτό οκ. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε το ότι μπήκε στη διαδικασία να εκθέσει κάποια πράγματα που γίνονται εκτός πλατό. Δεν νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει. Ας το έλεγε σε μια κλειστή συζήτηση. Γενικώς καλό είναι να μη νουθετείς τους συνεργάτες σου σε μια συνέντευξη».

Τέλος η παρουσιάστρια σημείωσε: «Το είναι με την Κατερίνα τόσο καιρό, είναι μια επιλογή που την έκανε. Aν την έχεις μετανιώσει, πάρε το καπελάκι σου και φύγε ή κάνε υπομονή και φύγε στο τέλος της σεζόν, το να βγεις να δώσεις μια τέτοια συνέντευξη. Προφανώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί σε ένα πάνελ στον ρόλο σχολιαστή. Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να λειτουργήσει στον δεύτερο ρόλο. Δεν εννοώ ότι είναι δεύτερος, εννοώ ότι δεν ήταν ο πρωταγωνιστής, ο παρουσιαστής».