Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 -

Σκάνδαλο στο Survivor 2: Η παίκτρια που το έσκασε από την παραλίαΗ συγκεκριμένη είδηση φέρνει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μιας και το συγκεκριμένο παρασκήνιο δεν το ήξερε κανείς και δεν το είχαν δείξει ποτέ οι κάμερες!

Αυτή η είδηση θα σας λύσει όλα τα ερωτήματα που μπορεί να έχετε όσον αφορά την αλλαγή στην στάση και την συμπεριφορά των Μαχητών.  Παίκτρια των Μαχητών σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το έσκασε από την καλύβα με αποτέλεσμα να την ψάχνει ένα ολόκληρο βράδυ η παραγωγή.

Οι Μαχητές σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν άλλαξαν παραλία εξαιτίας της θάλασσας, άλλαξαν παραλία για την κλοπή των φαγητών

Όπως μεταφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr όλα ξεκίνησαν με ένα απλό περιτύλιγμα μπισκότων που βρήκαν στην παραλία πίσω από την καλύβα. Το συγκεκριμένο πακέτο με μπισκότα δεν άνηκε σε κάποιο από τα έπαθλα επομένως ή κάποιος τους το έφερε από έξω ή το έκλεψαν εκείνοι! Έτσι άρχισαν να ψάχνουν!

Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Μελίνα, η παίκτρια των Μαχητών είχε εξαφανιστεί 1 ολόκληρο βράδυ από την παραλία με αποτέλεσα να έχει σηκωθεί όλη η παραγωγή να την ψάχνει.Μάλιστα, η συγκεκριμένη παίκτρια επικοινώνησε μέσα από τα social media άλλου ανθρώπου, με την οικογένεια της και συγκεκριμένα με ένα πολύ στενό της πρόσωπο... το οποίο την ενημέρωσε πλήρως για τα σχόλια που γίνονται στην Ελλάδα αλλά και το πως είναι οι φίλοι και οι δικοί της άνθρωποι.

Μετά από αυτή την παρακολούθηση που έκανε η παραγωγή στην Μελίνα και έκανε αντιληπτά τα μηνύματα και την επικοινωνία που είχε με την Ελλάδα η συγκεκριμένη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr, την ανάγκασαν να τους πει ποιος τους προμήθευε φαγητό. Μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι... εκείνη και ο Ηλίας μαζί, είχα βρει έναν ντόπιο ο οποίος κάθε μέρα τους έδινε δύο μερίδες φαγητό!

Όπως καταλαβαίνετε η εξέλιξη αυτή γύρισε εις βάρος της Μελίνας όμως... η παραγωγή δεν μπόρεσε να την διώξει γι'αυτό καθώς... θα αμφισβητούνταν η εγκυρότητα του ριάλιτι. Στο γεγονός δηλαδή ότι δεν τρώνε ή ότι δεν έχουν επικοινωνία.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να της δώσουν μία τελευταία ευκαιρία και τους άλλαξαν παραλία για να κόψουν τις επικοινωνίες και τον τρόπο να βγαίνει εκτός παραλίας. Η Μελίνα ενημερώθηκε ακριβώς για την εικόνα του κόσμου προς εκείνη.Η επικοινωνία της με το συγκεκριμένο πρόσωπο στην Ελλάδα έγινε γνωστή, η παραγωγή συνειδητοποίησε ότι όλο αυτό το διάστημα έτρωγε κρυφά κρυφά ένα κανονικό γεύμα και ως "τιμωρία" αποκάλυψαν την συμπεριφορά της και στους συμπαίκτες της, οι οποίοι γι'αυτό της γύρισαν την πλάτη.