Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

“Σημεία και άνθρωποι”: Ο Χρήστος Σπίρτζης στην Μαρία Γιαχνάκη



 

Ο Χρήστος Σπίρτζης υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική και υπουργός με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με σημαντικά χαρτοφυλάκια, όπως αυτό των μεταφορών, μιλά στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη και στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη και κυρίως για τα όσα γονάτισαν την ελληνική κοινωνία. Η εκπομπή θα προβληθεί στην pemptousia tv αύριο Τετάρτη 10 Μαΐου, στις 21:00.

Ενόψει των εθνικών εκλογών του 2023 αναφέρεται σε στρατηγικές και στόχους που πρέπει να χαραχθούν, ώστε ο Έλληνας πολίτης να ελευθερωθεί από τα δεσμά του και να αποκτήσει μια υγιή καθημερινότητα.

Στην ίδια εκπομπή αναφέρεται και στην Αθωνική Πολιτεία η οποία γι’ αυτόν έχει καταγραφεί ως ένας τόπος ξεχωριστός και ιδιαίτερος για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή και την αναφορά στους πολίτες πριν τις εκλογές:

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή και την αναφορά στο Άγιο Όρος:

Ενόψει της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές της 21η Μαϊου καλεσμένοι υποψήφιοι Βουλευτές μιλούν στην εκπομπή. Οι συνεντεύξεις προβάλλονται εκτάκτως στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Την εκπομπή της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.