Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 -

Σφοδρή επίθεση του Γιώργου Κουρή στον Γιαννίκο για τον τηλεοπτικό σταθμό AlterΕπίθεση στον πρώην συνέταιρό του και αφεντικό του Alter Κώστα Γιαννίκο, εξαπέλυσε ο Γιώργος Κουρής.

Ο κ.Κουρής ξεκίνησε από την Kontranews την επίθεση στο άλλοτε «αφεντικό» του πολύπαθου τηλεοπτικού σταθμού (και συνεταίρο του) Κώστα Γιαννίκο, καθώς επίσης και στη σύζυγό του, αλλά και στους προηγούμενους ιδιοκτήτες Θανάση Αθανασούλη και Γιώργο Βαλσαμίδη.

Ουσιαστικά ο πρώην ιδιοκτήτης της «Αυριανής» είχε προαναγείλει αποκαλύψεις, μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, με την οποία άνοιξε το μεγάλο σκάνδαλο του Alter – ας μην ξεχνάμε πως ο σταθμός άφησε «φέσι» 600 εκατομ ευρώ στις τράπεζες και τη διαφημιστική αγορά.

Ο τίτλος της εφημερίδας είναι «Άρπαξαν 8,5 εκ. από το ALTER και τα έστειλαν σε λογαριασμούς τους στην Ελβετία». Στο ρεπορτάζ σημειώνει: «από το 2003 γράφουμε και φωνάζουμε ότι έπεφτε πολύ κλέψιμο στο ALTER, μέχρι και σε ωριαία εκπομπή βγήκαμε και ζητήσαμε να διενεργηθεί έλεγχος στα οικονομικά του καναλιού, αλλά δυστυχώς η φωνή μας καλυπτόταν από τους πολιτικούς που λάδωναν οι τότε ιδιοκτήτες του ALTER Θανάσης Αθανασούλης και Γιώργος Βαλσαμίδης».