Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2023 -

Σασμός Spoiler: Ένας νέος θάνατος ταράζει τους ήρωεςΤο φαινόμενο «Σασμός», που κατάφερε για δύο χρονιές να σαρώσει στην βραδινή ζώνη, επιστρέφει στον ALPHA τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Ο τρίτος κύκλος, ο Επίλογος έρχεται σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος. Οι ήρωες βρίσκονται, για μία ακόμη φορά, αντιμέτωποι με τους εαυτούς και τα συναισθήματά τους και καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωής και θανάτου. Καινούργια πρόσωπα φτάνουν, απροειδοποίητα, από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη δυναμιτίζει κάθε προσπάθεια συμφιλίωσης, ενώ νέα γεγονότα κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση! Παράλληλα, η εμφάνιση μιας μυστηριώδους γυναίκας, της Εύας Αβραμίδη, δημιουργεί νέες συγκρούσεις κι ανοίγει καινούργια κεφάλαια…

 

Τα spoilers έχουν αρχίσει ήδη να πρωταγωνιστούν και το μόνο βέβαιο είναι ότι η Αργυρώ θα ταραχτεί πολύ από την άφιξη του θείου της Αντρέα. Ο τελευταίος εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς. Οργισμένος, θα πάει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δεν θα περιμένει την αντίδρασή τους.

Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους. Ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με τον Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε και οι συνέπειες θα είναι δραματικές…

Ο θάνατος της Έλενας σοκάρει τον Γιώργο και δημιουργεί νέες υποψίες σχετικά με την τύχη του Φαρμάκη, ενώ η επιστροφή του Αντρέα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στις ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Ούτε οι απειλές της Μαρίνας, ούτε το ξεκαθάρισμα του Αστέρη κατορθώνουν να ηρεμήσουν τον Αντρέα που έχοντας καταστρώσει ήδη κάποιο σχέδιο καταλήγει στον Μαθιό.