Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 -

Σάκης Ρουβάς: Στιγμιότυπο από την παραλία του Survivor που δεν έδειξαν οι κάμερεςΟ Σάκης Ρουβάς άφησε το αποτύπωμά του σε ένα ακόμα μεγάλο project που έχει κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού...

Η επίσκεψή του στον Άγιο Δομίνικο και η παρουσία του στο Survivor έκανε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ να περιμένουν με αγωνία να δουν το διπλό επεισόδιο και να ανακαλύψουν το ρόλο το του στο παιχνίδι “φαινόμενο”.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έγινε πρεσβευτής μιας ακόμα κοινωνικής πρωτοβουλίας και η είσοδός του στο Survivor ενίσχυσε ακόμα περισσότερο διάδοση του μηνύματος της μεγαλύτερης αλυσίδας ανθρώπινης, κοινωνικής αλληλεγγύης του "Όλοι μαζί μπορούμε"! Ο Σάκης Ρουβάς έκανε τα νούμερα της τηλεθέασης να χτυπήσουν κόκκινο και “ξεμυάλισε” με την εμφάνισή του τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους παίκτες. Τις ώρες που πέρασε μαζί με τους “μαχητές” και τους “διάσημους” ενσωματώθηκε πλήρως μαζί τους και απέδειξε ότι είναι survivor 100%.

Λίγες ώρες μετά την προβολή και του δεύτερου επεισοδίου όπου οι τηλεθεατές είδαν τον Σάκη να περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τους παίκτες, ο ίδιος μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την παραλία. Η φωτογραφία του “έσπασε” το instagram όπως κι εκείνος “έσπασε” το άβατο της παραλίας του νησιού κάνοντας μια “ιστορική” εμφάνιση για τα δεδομένα του Survivor σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Σάκη Ρουβά να χρησιμοποιεί το αυτοσχέδιο μονόζυγο στην παραλία των παιχτών που αξιοποιούν και εκείνοι τις ώρες που δεν έχουν κάποιο αγώνισμα. Για εκείνον η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και είδαμε ότι δεν σταμάτησε να προπονείται ούτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στον Άγιο Δομίνικο.