Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Russell Crowe: Παρενόχλησα συμπρωταγωνίστριά μου



Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του χολιγουντιανού σταρ περί “σοδομισμού”.

Ο Russell Crowe βρέθηκε πριν λίγες μέρες στα Βραβεία Κινηματογράφου 2017 της Αυστραλίας (AACTA) και αστειεύτηκε πως στα γυρίσματα της ταινίας “Romper Stomper” το 1992, "σοδόμισε" την συμπρωταγωνίστριά του Jacqui McKenzie. Φυσικά, η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε την κατακραυγή του κόσμου και ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για αναισθησία, αφού δεν μπορεί να κάνει τέτοια αστεία για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Μάλιστα, η δήλωσή του θεωρήθηκε τόσο προκλητική, που «κόπηκε» από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων στην Αυστραλία, ενώ ο ηθοποιός λίγες ώρες μετά απολογήθηκε με μία ανάρτηση στο Twitter.

«Σοδόμισα την Jacqui McKenzie στα γυρίσματα του "Romper Stomper". Δεν το ήθελα στην πραγματικότητα, προσπαθούσα να κρατήσω απόσταση κι εκείνη φορούσε ένα από εκείνα τα ελαστικά που προστατεύουν τα κορίτσια σε τέτοιες σκηνές και πραγματικά ήθελα να είμαστε σε απόσταση... Αλλά στην πρεμιέρα η αγαπημένη της μητέρα, που έχει πια πεθάνει, μας "ξεκαθάρισε" πώς το είδε εκείνη, ήταν σοδομισμός. Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν μια ιστορία για την ευαισθησία».

Μάλιστα, η ηθοποιός, η οποία έχει πέσει και εκείνη θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης υποστήριξε τον ηθοποιό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ταινία γυρίστηκε το 1991, ήμασταν και οι δύο αρχάριοι, πραγματικά ήταν μια πολύ άβολη στιγμή, όπου προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την σεμνότητά μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση».

Από την άλλη, ο διάσημος ηθοποιός μετά τον σάλο που προκλήθηκε απολογήθηκε, με μία ανάρτησή του στο Twitter: “Είναι η φύση της δουλειάς μας, τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες ηθοποιούς, να δουλεύουμε μέσα σε άκρως ντροπιαστικές, περίεργες και υπερβολικές συνθήκες. Είχα ως μόνο σκοπό να κάνω τον κόσμο να γελάσει. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν”.