Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 -

Ραλλία Χρηστίδου: Το κεφάλαιο τραγούδι έκλεισε για μέναΣτην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη η Ραλλία Χρηστίδου η οποία μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε πως το τραγούδι έχει τελειώσει για εκείνη και πως το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει οριστικά.

«Δεν έχω κανένα παράπονο, είχα πολύ καλή αντιμετώπιση από τους συναδέλφους μου όταν μπήκα στη Βουλή. Θα έλεγα και φιλική αντιμετώπιση και το αξιοπερίεργο είναι ότι είχα πολύ θετική αντιμετώπιση όχι μόνο από συναδέλφους που ανήκουν στην ίδια παράταξη. Υπήρχε μια πολύ καλή αντιμετώπιση και ένα πολύ καλό κλίμα και από τους άλλους συναδέλφους», είπε αρχικά η Ραλλία Χρηστίδου.

Η Ραλλία Χρηστίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ δεν θεωρούσα ότι έχω κάνει κάτι σπουδαίο. Θεωρούσα ότι έπρεπε να δουλέψω σκληρά, να καταφέρω κάποια πράγματα και μετά να αξίζω την όποια αναγνωρισιμότητα, την όποια αγάπη κλπ. Πολλές φορές θεωρούσαν ότι είμαι σνομπ ή ότι ψωνίστηκα επειδή δεν δίνω το δικαίωμα για πολλές οικειότητες. Δεν θα ασχοληθώ ξανά επαγγελματικά με το τραγούδι, αυτό το κεφάλαιο έκλεισε πολύ όμορφα».