Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον θάνατο του πατέρα του: «Έφυγε χωρίς να ξέρει από τι»Για τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του που του σημάδεψε τη ζωή μίλησε σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης το βράδυ της Πέμπτης 18/1 ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης. «Έφυγε χωρίς να ξέρει από τι» επεσήμανε ο ηθοποιός.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τόνισε πως η περίοδος που πέθανε ο πατέρας του ήταν πολύ δύσκολη. «Τότε είχα και παραστάσεις. Την ημέρα που το έμαθα έκανα την παράσταση μου το βράδυ, μετά πήγαμε τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα σε άλλη παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία είναι άγριο όλο αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Πάντα σκεφτόμουν πώς θα ήθελε ο πατέρας μου να είμαι από εκεί που με βλέπει και σίγουρα δεν θα ήθελε να κλαίω» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον αδερφό του ο ηθοποιός είπε: «Με τον αδελφό μου έχουμε εξαιρετική σχέση. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μη βρισκόμαστε συχνά λόγω του ότι έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο με την οικογένεια του, αλλά μιλάμε καθημερινά. Όταν οι γονείς μας χώρισαν ο αδελφός μου πήγε με τον πατέρα μου και εγώ με τη μητέρα μου γιατί ήμουνα μικρότερος. Παρόλα αυτά η σχέση μας μέσα στα χρόνια είναι αναλλοίωτη, έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον».