Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Πρώην σύζυγος Νίκου Ρόκκου: «Το γέλιο του θα θυμάμαι πάντα – Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που συνέβη»Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου, Γιάννα Φαφαλιού, μίλησε για τον θάνατό του σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε πως «το γέλιο του θα θυμάμαι πάντα».

Αρχικά, ανέφερε: «Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και για τον ίδιο τον Νίκο σαν Νίκο που τον αγαπούσαμε πολύ και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και αν είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι τι συμβναίνει στη ζωή μας».

Σχετικά με το πώς έμαθε για τον θάνατό του απάντησε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που συνέβη. Οι κουμπάροι μας με πήραν τηλέφωνο ότι αγνοείται. Βέβαια δεν μπορούσα να το πιστέψω η αλήθεια είναι, λέω ντάξει πλάκα μας κάνει, αποκλείεται να έχει πάθει κάτι. Πέριμενα να με πάρουν και να μου πουν ότι βρέθηκε. Αλλά περνούσαν οι ώρες και δυστυχώς επιβεβαίωθηκε ότι…».

Στη συνέχεια, η Γιάννα Φαφαλιού αποκάλυψε ότι η ίδια ενημέρωσε την κόρη τους για τον χαμό του: «Την πήρα τηλέφωνο, ήταν έξω με τους φίλους της και δεν ήθελα να το μάθει από αλλού, από τα social ή οτιδήποτε άλλο και την πήρα εγώ ως όφειλα. Ήταν πολύ δύσκολο. Ως μικρότερη νομίζω της είχε αδυναμία, γιατί και στα άλλα του παιδιά είχε μεγάλη αγάπη και είναι και πολύ δεμένα ως αδέλφια».

Για το πώς ήταν ο Νίκος Ρόκκος ως πατέρας είπε: «Ήταν πολύ καλός πατέρας. Με πολύ χιούμορ, είχε πολλή πλάκα. Τα λάτρευε τα παιδιά».

«Ήταν λίγο κεραυνοβόλο» σημείωσε για τη γνωριμία τους.

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Στέλιο, ούτε και με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

«Το γέλιο του θα θυμάμαι πάντα. Θα ακούω το γέλιο του στα αυτιά μου» είπε στο τέλος για τον πρώην σύζυγό της.

Στις τοπικές ιστοσελίδες της Λήμνου από νωρίς το Σάββατο της 30ης Δεκεμβρίου, υπήρχαν δημοσιεύματα για έναν αγνοούμενο ψαρά που χάθηκε στη θάλασσα, ενώ λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε το δυσάρεστο γεγονός.

Το άψυχο σώμα του 50χρονου άνδρα που ανασύρθηκε στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά ανήκε στον αδελφό του τραγουδιστή.

Η ενημέρωση του Λιμενικού ανέφερε για τον Νίκο Ρόκκο:

«Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο. Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου). Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου».