Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 -

Πέτρα Κόλινς: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Τζάστιν ΘερούΚαι το όνομα αυτής Πέτρα Κόλινς. Και αν δεν σας λέει κάτι το όνομά της τώρα θα σας πει σύντομα καθώς όπως φαίνεται η 26χρονη καλλιτέχνιδα και φωτογράφος είναι η νέα αγαπημένη του Τζάστιν Θερού.

Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του με την Τζένιφερ Άνιστον και ο 46χρονος ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε άλλη αγκαλιά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου ηλεκτρονικού Τύπου αλλά και του περιοδικού «Star» ο Τζάστιν όχι μόνο βγαίνει μαζί ραντεβού είναι και κολλημένος και έχει εμμονή μαζί της.

 

Τον περασμένο μήνα μάλιστα ο ηθοποιός έκανε tag σε μία από τις φωτογραφίες του στο Instagram, λίγο πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός του με την Άνιστον. Οι δυο τους ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλο φορώντας μπλουζάκια του σχεδιαστή φίλου τους Άνταμ Σέλμαν. 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η τραγουδίστρια Σελένα Γκομέζ, η οποία είναι πολύ καλή φίλη με την Πέτρα, φαίνεται πως σταμάτησε πλέον να ακολουθεί τη φωτογράφο στο Instagram.

 
Οι δυο τους ήταν πολύ καλές φίλες από τότε που η Σελένα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Wonderland τον Σεπτέμβριο του 2015.

Η Πέτρα επίσης σκηνοθέτησε το βιντεοκλίπ της Σελένα για το τραγούδι «Fetish» πέρυσι.
Μπορεί να θεωρείται τυχαίο γεγονός, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η 25χρονη τραγουδίστρια είναι καλή φίλη και με την Τζένιφερ Άνιστον εδώ και πάρα πολύ καιρό.