Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πάνος Ζάρλας: Στη δημοσιότητα ΦΩΤΟ από το πάρτι πριν από το μοιραίο τροχαίο



Την ημέρα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας, μόλις είχε φύγει από το πάρτι έκπληξη που του είχαν οργανώσει για τα γενέθλιά του.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το showtimecy, ο Πάνος πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος, στο πλευρό των πιο αγαπημένων του προσώπων, της μητέρας του Στέλλας Νικολάου αλλά και μίας άλλης Στέλλας που επίσης του είχε σημαδέψει τη ζωή, της Στέλλας Μιζεράκη η οποία και υπήρξε η τελευταία σύντροφος της ζωής του.

Οι δυο τους, αν και είχαν χωρίσει αρκετούς μήνες πριν, είχαν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα το βράδυ του πάρτι των γενεθλίων του εκείνη ήταν στο πλευρό του για να γιορτάσει μαζί του αυτή την τόσο όμορφη στιγμή του. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται αγκαλιασμένοι να μιλούν και να βλέπουν κάτι στο κινητό που έδειχνε ο Πάνος στη Στέλλα με εκείνη να δείχνει πολύ χαρούμενη. Το ίδιο και εκείνος. Λίγο αργότερα, μία υπέροχη τούρτα -τι ειρωνεία, η φωτογραφία πάνω στην τούρτα απεικονίζει τον Πάνο πάνω στη μηχανή του- με την ευχή για χρόνια πολλά.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύει το showtimecy: 

panos.jpg

panosq.jpg