Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

Παγώνη για Σταρόβα: «Πάει πολύ καλά και νομίζω ότι σε λίγες ημέρες θα είναι σπίτι του»



Για την πορεία της κατάστασης της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μίλησε η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε από τη Νευρολογική στην Καρδιολογική Κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου, κάτι που γνωστοποίησε και η σύντροφός του Άννα Σταθάκη.

«Έτσι έπρεπε να γίνει γιατί έκανε το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής. Θα συνεχίσει να παρακολουθείται από τους νευρολόγους της Νευρολογικής Κλινικής, σωστή η μετακίνηση. Από χθες πάει πολύ καλά. Θα χρειαστεί κάποιο μικρό χρονικό διάστημα για να συνεχίσει εκεί την φαρμακευτική του αγωγή για τη συγκεκριμένη μικρή επιπλοκή και μετά θα πάει σπίτι του» εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Ερωτηθείσα αν το εγκεφαλικό που υπέστη ο τραγουδιστής προκλήθηκε από το πρόβλημα στην καρδιά είπε: «Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια αιτία που μπορεί να προκαλέσει αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια. Είναι μια καρδιακή πάθηση που χαρακτηρίζεται από μια αρρυθμία. Αυτή μπορεί να δημιουργήσει θρόμβους και να κάνει εγκεφαλικό επεισόδιο γι’ αυτό πρέπει γρήγορα να την ανατάξουμε και να επανέλθει ο ασθενής σε φυσιολογικό ρυθμό».

«Πάει πολύ καλά με τη φαρμακευτική αγωγή, είναι σε πολύ καλά χέρια, η Καρδιολογική Κλινική του Τζανείου είναι από τις καλύτερες και νομίζω ότι σε λίγες ημέρες θα πάει σπίτι του» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.