Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 -

Ο Βαγγέλης Δρίσκας για τη νέα του δουλειά: «Άλλαξε η ζωή μου και δεν μου έμενε χρόνος να μπω και σε μία κουζίνα να μαγειρέψω»Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» της Αθηναΐδας Νέγκα ήταν καλεσμένος ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, που αποκάλυψε τη νέα του δουλειά, αλλά και όσα έζησε από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την τηλεόραση

«Τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες. Ουσιαστικά μέχρι το 2000, που ξεκίνησα την τηλεόραση, ήμουν ενεργός μέσα στις κουζίνες, με καθημερινή δουλειά και τη ρουτίνα που είχαμε ως τότε. Το 2000 ξεκίνησε η τηλεόραση, τα σεμινάρια και άρχισα να διδάσκω και σε σχολή μαγειρικής. Οπότε άλλαξε η ζωή μου και δεν μου έμενε χρόνος να μπω και σε μία κουζίνα να μαγειρέψω», αναφέρει ο Βαγγέλης Δρίσκας.

 Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν ένα άλλο ταξίδι αυτό, επίσης συναρπαστικό και δημιουργικό. Έβγαλα ως τώρα 6 βιβλία, έκανα άπειρες εκπομπές, έχουμε ταξιδέψει στο εξωτερικό με το «1000 Μίλια Γεύσεις». Πλέον βγάζω προϊόντα και ασχολούμαι με το εμπορικό τρόφιμο».

Όπως αποκάλυψε: «Είμαι σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων. Σχεδιάζουμε τρόφιμα, τα οποία μετά κυκλοφορούν. Είναι μία πολύ ωραία διαδικασία, γιατί ξεκινάς από μία ιδέα και αυτή την κάνεις ένα βαζάκι στο σούπερ μάρκετ, που είναι ξεχωριστό».