Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 -

Ο ισπανός YouTuber που αποθέωσε τη Μαρίνα Σάττι συναντήθηκε με την τραγουδίστριαO ισπανός YouTuber, Lavadom, έχει γίνει μεγάλος φαν της Μαρίνας Σάττι και του τραγουδιού «Ζάρι». Μάλιστα η αντίδρασή του ακούγοντας το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision έχει γίνει viral.

«Είναι πραγματικό καλό», σχολίασε ο 27χρονος Lavadom, ζητώντας μετάφραση του τραγουδιού και προσθέτοντας ότι του αρέσει αυτό που βλέπει. Ο ισπανός Youtuber άρχισε να χορεύει και να σχολιάζει ότι το «Ζάρι» θα είναι ο νικητής.

Ο Lavadom εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει τη Μαρίνα Σάττι από κοντά, κάτι το οποίο και συνέβη, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στο Instagram. Ο ισπανός Youtuber φωτογραφήθηκε με τη νεαρή τραγουδίστρια αλλά και με την υπόλοιπη ομάδα της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό της Eurovision.

«Σας αγαπώ όλους εσάς στην Ελλάδα, είστε οι καλύτεροι και η Μαρίνα. Θα γίνει χαμός», είπε o 27χρονος ισπανός YouTuber, όταν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και άρχισε να χορεύει το «Ζάρι».