Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 -

Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται σε περίοδο αυτοβελτίωσης – «Έχω χάσει εννιά κιλά, πηγαίνω σε ψυχολόγο, νηστεύω και κοινωνώ»Ηλίας Βρεττός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και μιλώντας στο δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε για την προσπάθεια που κάνει να εξελίξει και να βελτιώσει τον εαυτό του το τελευταίο διάστημα.

Ο γνωστός τραγουδιστής που παράλληλα κάνει και τα πρώτα του βήμα στο χώρο της παρουσίασης, πριν από ένα μήνα ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του, ενώ έφυγε από τη ζωή και το σκυλί του.

«Είμαι σε μία περίοδο απίστευτης προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Έχω χάσει 9 κιλά, κάνω γυμναστική κάθε μέρα, προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα. Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο, για να αναπτύξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ φέτος να εξελίσσομαι», αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής.

Έπειτα αναφέρθηκε και στο νέο επαγγελματικό του βήμα, την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού στον Alpha. «Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, η εκπομπή πηγαίνει καταπληκτικά. Πιστεύω ότι ήταν καίρια η απόφαση του καναλιού να αλλάξει η ώρα προβολής. Αυτό μας βοήθησε να πάμε ακόμη καλύτερα, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός και συμπλήρωσε: «Μακάρι να πάμε καλά, να βγει με το καλό η χρονιά και εδώ είμαστε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα».

Ακολούθως κατέθεσε την άποψή του σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού Κατερίνας Γερονικολού πως για εκείνη η παρουσίαση δεν είναι επάγγελμα. «Η παρουσίαση βεβαίως και είναι επάγγελμα και μάλιστα πολύ σοβαρό, που απαιτεί διάφορες δεξιότητες που προσπαθώ κι εγώ να αναπτύξω. Ελπίζω όσο προχωράω να γίνομαι και καλύτερος. Μπήκα με μία αθωότητα σε όλο αυτό, όσο προχωράω μένει ο επαγγελματισμός».